IsisArt schilderijen winkel

Advies op maatAdvies op maat

Het schilderij van je keuze zien in je eigen interieur
Wil je zien hoe een schilderij staat in je eigen interieur? Bijvoorbeeld boven je bank, kast, dressoir,boven je bed, of ergens anders in je interieur?

Dan maken wij gewoon een interieurfoto voor je waarin we het schilderij van jouw intresse verwerken in je eigen interieur.

Zo kun je zien hoe het schilderij bij jou staat.

Wil je ook een interieurfoto? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.
     

Hoe gaat dit in z'n werk?

U upload ons een foto met daarop gedeelte van uw interieur waar het schilderij zal komen te hangen, incl. de beschikbare ruimte. Daarnaast geeft u het schilderij van uw intresse aan ons door.

Wilt u dat wij e.v.t de maten, kleuren of gewenste uitvoering van het schilderij aanpassen dan kunt u uw wensen ook aan ons doorgeven. lees meer over kleuren of maten aanpassen bij maatwerk

Geef de beschikbare ruimte aan zoals de hoogte van de muur en de beschikbare breedte zoals bijvoorbeeld de beschikbare ruimte boven een bank, kast, bed én de breedte van het meubelstuk

Wij maken dan een interieurfoto voor u met daarop uw interieur en het schilderij samen in precies de juiste maat en verhoudingen. Zo kunt u van te voren al zien of het schilderij mooi uit gaat komen of niet.

Onderaan deze pagina vindt u het formulier waarmee u deze service kunt aanvragen.

Deze service is helemaal gratis.Stelt u deze service op prijs, like ons dan a.u.b op uw facebook pagina
Enkele voorbeelden

Uw interieur
Uitgekozen schilderij

Resultaat
Aanvraagformulier: Advies op maat
Het schilderij van je keuze zien in je eigen interieur