IsisArt schilderijen winkel

Maatwerk


Maatwerk

Schilderijen op maat maken | elke gewenste schilderij afmeting, schilderij model of kleur is mogelijk

De schilderijen uit onze online galery kunnen wij voor u schilderen in iedere gewenste maat, kleur of model /uitvoering. Als u bijvoorbeeld de schilderij afmeting, schilderij uitvoering of de kleuren van een schilderij uit de collectie van IsisArt wilt laten aanpassen laat het ons dan weten. U kunt hiervoor het formulier onderaan deze pagina gebruiken. Mocht u een schilderij op internet hebben gevonden, dan is het ook mogelijk dat wij deze aanpassen aan u wensen. Hiervoor kunt u ons het beste een mailtje sturen met daarin de foto en/of de link naar het schilderij. info@isisart.nl

Hieronder staan enkele maatwerk mogelijkheden.

Schilderij maat / schilderij afmeting aanpassen.
Heeft u een leuk schilderij gezien, maar is de maat te klein of te groot? Wij kunnen het schilderij in iedere gewenste maat voor u maken.

 

Schilderij uitvoering / schilderij model aanpassen.
Een 2-3-4-5 luik gezien, waar u liever 1 schilderij van wilt hebben is mogelijk. Andersom natuurlijk ook. We kunnen van een eenluik schilderij ook een tweeluik schilderij, drieluik schilderij, vierluik schilderij of een vijfluik schilderij voor u schilderen. Wij maken van te voren een foto voor u met daarop het schilderij in de gewenste uitvoering.
 
 

 

 

 Kleuren aanpassen van een schilderij.
Ook is het mogelijk om de kleuren aan te passen van ieder schilderij wat u bij ons in de online galery vind. Als u het wilt wordt uw schilderij dus aangepast aan de kleuren van uw interieur. Wij maken van te voren een foto voor u van het schilderij in de gewenste kleuren. Bekijk ook e.v.t. de RAL-KLEURENWAAIER om kleuren inspiratie op te doen
 

Gratis interieurfoto met schilderij.

Ook bieden wij de mogelijkheid om de gewenste aanpassingen van te voren te zien. Eventueel verwerken we het schilderij in een foto van uw interieur.

 

Dus, wilt u van te voren al kunnen zien hoe het schilderij in de door u gewenste maat, uitvoering of in de door u gewenste kleuren staat in uw eigen interieur?
Mail ons dan een foto van uw interieur en geef ons door om welk schilderij het gaat. Ga hiervoor naar advies op maat

Portret of eigen schilderij laten schilderen

           
               
Een eigen foto of idee laten naschilderen tot een prachtig olieverfschilderij behoort ook tot de mogelijkheden. (klik hier)

 

Stelt u deze service op prijs, like ons dan a.u.b op uw facebook pagina


Vraag hier onder gratis en zonder verplichting een offerte aan
Schilderijen op maat maken | elke gewenste afmeting of kleur