Schilderij winkel | Moderne en abstracte schilderijen kopen

Welkom bij IsisArt, de webwinkel voor al uw handgeschilderde olie -en acrylverf schilderijen.
Bijna 10 jaar is onze webshop de referentie om in vertrouwen online handgeschilderde kunst te kopen. Laat u inspireren door de ruime keuze aan stijlvolle en exclusieve kunstwerken. Wij geven u graag advies bij de aankoop van uw schilderij. Indien u wenst maken wij vrijblijvend een ontwerp op basis van een foto van uw interieur met het schilderij van uw keuze. Op deze manier krijgt u een goede indruk van het effect van het kunstwerk. Aarzel ook niet om IsisArt te contacteren indien u speciale vragen of wensen heeft. Wij verzenden naar alle landen in Europa. Transport is gratis in de België en Nederland.
In vertrouwen kwalitatieve schilderijen kopen bij IsisArt
IsisArt is bijna 10 jaar online actief in de verkoop van handgeschilderde kunst. Onze ruime collectie is met grote zorg samengesteld en wordt dagelijks vernieuwd. U vindt bij ons prachtige schilderijen voor iedere smaak, in alle mogelijke maten en tegen betaalbare prijzen. Alle schilderijen in de webshop zijn geschilderd in olieverf of acryl. Olieverf geeft een mooie diepte en versterkt de kleuren. Onze schilderijen worden steeds geschilderd op doeken van hoge kwaliteit. Ons grote netwerk van kunstenaars zorgt er ook voor dat wij in staat zijn om verschillende type schilderijen aan te bieden. Meerdere van onze kunstenaars zijn opgeleid aan kunstacademies. Het talent en de passie van deze kunstenaars wordt weerspiegeld in de schilderijen die zij maken. Wij verkopen geen prints, machinaal drukwerk en dergelijke. Bij IsisArt worden de schilderijen altijd voor u persoonlijk geschilderd naar uw specifieke wensen. De doeken worden gespannen op een stevig spieraam van 2 of 4 cm dik en is gemakkelijk aan de muur te hangen met behulp van bijgeleverde haakjes.
U heeft bij ons niet alleen een ruime keuze aan maten, u kan bij ons ook terecht voor een specifieke maat. Indien u wenst, maken wij gratis een ontwerp op basis van een foto van uw interieur met daarin het schilderij van uw keuze in een aangepaste maat.
Omdat al onze schilderijen met de hand geschilderd worden, kunnen er kleine verschillen voorkomen vergeleken met het in de webshop getoonde schilderij. Dit maakt ineens ook duidelijk dat elk schilderij geheel uniek is. Wanneer u een schilderij bestelt, wordt het binnen 20 werkdagen naar u opgestuurd. Het schilderij wordt verzonden als een verzekerd pakket. De prijs die afgebeeld staat bij het schilderij in de webshop is ook de uiteindelijke prijs. Wij rekenen geen extra kosten voor verzending of voor betaalmethoden. Mocht het schilderij niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u de mogelijkheid om het retour te zenden binnen de 15 dagen na ontvangst.

Betaalbare schilderijen
Wij vinden het belangrijk onze schilderijen betaalbaar zijn. De reden waarom wij in staat zijn om onze schilderijen tegen voordelige prijzen te verkopen bestaat uit meerdere factoren. Wij werken direct samen met onze kunstenaars, met wie wij langdurige contracten hebben. Daarnaast besparen wij kosten aan ruimtes en personeel door de schilderijen online te verkopen.

Welk schilderij kiezen?
Een schilderij kiezen is niet altijd gemakkelijk. U wilt wel zeker zijn dat u het juiste schilderij heeft uitgekozen. Gelukkig kan u bij IsisArt genieten van onze gratis ontwerpdienst: bezorg ons een foto van uw interieur en het schilderij van uw keuze, de beschikbare ruimte aan de muur, en wij maken gratis een ontwerp voor u. Op deze manier krijgt u een goed idee van het uiteindelijke resultaat en effect. Kies vooral ook het type schilderij dat bij u en uw huis past! U bent diegene die dagelijks naar het schilderij kijkt. Daarnaast is het handig om te kijken naar de kleuren in uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld een kleurrijk huis, dan heeft een schilderij met iets donkerdere en simpelere kleuren de voorkeur. U kan bij ons steeds terecht voor extra advies.

Grote schilderijen
Grote schilderijen zijn dezer dagen zeer geliefd en gevraagd. Een groot schilderij geeft een unieke look aan bijvoorbeeld de hal, de keuken, de woonkamer of een slaapkamer. Van nature vangt een groot schilderij als eerste het oog wanneer men een kamer binnenkomt. Als u een groot schilderij heeft, garanderen wij u dat uw gasten erover zullen praten – waarmee het de aandacht krijgt die het verdient. Indien de bezorging via een koerier gebeurt, kan dat een paar dagen extra bezorgtijd betekenen. Bezorging per koerier is natuurlijk ook gewoon gratis.

Moderne hedendaagse schilderijen
Moderne kunstschilderijen verschoven in de tijd van traditionele onderwerpen en stijlen als portretten, stillevens en realisme naar een bestaan ​​als kunst omwille van de kunst, zonder noodzakelijkerwijs te verwijzen naar objecten in de echte wereld. Liefhebbers van moderne kunst vinden een ruime selectie hedendaagse schilderijen van moderne kunst te koop op onze site, waaronder schilderijen geïnspireerd op impressionisme, kubisme, surrealisme, abstract expressionisme en nog veel meer stromingen. Als u op zoek bent naar moderne kunst heten wij u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons grote assortiment.

Abstracte schilderijen
De abstracte kunst zet de fantasie en creativiteit op gang en iedereen kan persoonlijk de betekenis van abstracte kunst interpreteren. Bij abstracte kunst schilderijen herkent u de geschilderde objecten op het doek meestal niet (meteen). Er is vaak geen herkenbaar motief.Dat laat ruimte over voor uw eigen interpretatie. De menselijke hersenen werken zó dat ze voor datgene wat ze niet kunnen "plaatsen" zélf een mogelijke invulling geven. Dat is een fantastisch gegeven waarvan abstracte kunstenaars handig gebruik maken.
Abstracte kunst past in elk interieur, en is steeds een natuurlijke keuze voor elke moderne inrichting. Wij bieden een grote keuze abstracte schilderijen aan, en ons assortiment groeit bovendien nog voortdurend.

Kunst voor het bedrijf
Bent u de eigenaar of inkoper bij een bedrijf? Dan bent u meer dan welkom om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerd aanbod. Door ons maatwerk kunnen wij schilderijen leveren in verschillende formaten, motieven, kleuren en aantallen, zodat uw bedrijf precies de look krijgt waarnaar u op zoek bent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via info@isisart.nl.